projekt1

Elvis Naçi prezanton projektin e madh që do ndryshojë jetën e fëmijëve jetimë dhe në nevojë!

Projekti i rradhës në Fondacionin Firdeus është ndërtimi i një shkolle për fëmijët jetim !

Fokusi kryesor i Fondacionit momentalishtë janë fëmijët jetimë të cilët nuk kanë mundësi për tu shkolluar , ose fëmijët e varfër të cilët nuk kanë mundësi për tu shkolluar për shkak të kushteve të vështira .

Kështu nëpërmjet kësaj shkollë çdo fëmijë të marrë një profesion dhe pse jo të ndihmojë të tjerët në të ardhmen . – Kështu është shprehur Elvis Naçi në emisionin “Përballë” të Lutfi Dervishit .

Ndiq videon e plotë !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *