Firdeus

T'I MËSHIROJMË ATA QË JANË NË TOKË
TË NA MËSHIROJË AI QË ËSHTË NË QIELL

Kontribo për kauzën që beson

KAUZAT TONA

ZBUTJA E VARFERISE

Fondacioni Firdeus bashkpunon me komunitetin per te ndihmuar familje shume te varfra, familje me nje prind s dhe jetime me nje ndihme te permuajshme ushqimore.

MBESHTETJE SHENDETSORE

Ky program ka ne fokus raste te familjeve ekstremisht te varfra qe perej varferise ekstreme jane goditur dhe nga semundje qe kane nevoje per nje trajtim te vecante.

EDUKIM DHE PUNESIM

Fondacioni Firdeus po bashkepunon me organizata te tjera brenda dhe jashte vendit, me sistemin akademik dhe sistemin e edukimit profesional, si dhe me njesite vendore…

HISTORITË TONA

NDIHMA
USHQIMORE

Qindra ton ushqime shperndahen nga Magazina e Bamiresise dhe ne Menca Sociale se mungesa e bukes është problemi I perditshem per njerezit në nevojë !

NDIHME MJEKSORE

Të sëmurë dhe me fëmijë jetimë , shume njerez kane perfituar asistence mjeksore nderkohe qe jetonin pa shprese e ne vuajtje ekstreme

BANESA PER TE PASTREHE

Me lejën e Zotit përpiqemi të zvogëlojmë hallet dhe problemet e Shqiptarëve! Synimi ynë është që lotët e trishtimit t’i kthejmë në lot gëzimi, por kjo realizohet vetëm kur bëhemi të gjithë bashkë

Bashkohu me Fondacionin Firdeus për të ndihmuar

Me dhurimin tënd t i jep shpresë dikujt që është me i pafat se ty

Ju do të kaloni në një faqe të sigurt për të kryer transaksionin

Account holder :                                 Fondacioni Firdeus
Address:                                                Rruga Ali Demi, no 25, kati I, Tirana,  Albania
Accounts no (IBAN):                            AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481 (EURO)
                                                                AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479  (USD)
                                                                AL60 2121 1573 0000 0000 0088 3478 (LEK)

Name of the Beneficiary’s Bank:       Credins Bank
Address of the Bank:                           Rruga Vaso Pasha, nr 8, Tirana Albania
SWIFT (BIC) CODE:                              CDISALTR

Account holder: Fondacioni Firdeus
Address: Rruga Ali Demi, no 25, kati I, Tirana, Albania
Accounts no (IBAN):
AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481 (EURO)
AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479 (USD)
AL60 2121 1573 0000 0000 0088 3478 (LEK)

Name of the Beneficiary’s Bank: Credins Bank
Address of the Bank:
Rruga Vaso Pasha, nr 8, Tirana Albania
SWIFT (BIC) CODE: CDISALTR

Shopping Basket